H SOLAR STAR ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ !!!!

  • Παρακολουθείστε τη λειτουργία του ηλιακού σας, τις πρώτες μέρες μετά την εγκατάσταση του. Ιδιαίτερα προσέξτε μήπως εμφανιστεί τυχόν διαρροή σε κάποιο από τα σημεία σύνδεσης.
  • Τους θερινούς μήνες και εφόσον δεν καταναλώνεται όλο το ζεστό νερό ή παρατηρείται υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία πρέπει να καλύπτετε μέρος ή το σύνολο της συλλεκτικής επιφάνειας αρχίζοντας από το κάτω μέρος των συλλεκτών με τα ειδικά καλυμμάτα που διαθέτει η εταιρία μας SOLAR STAR .
  • Σε περίπτωση απουσίας για αρκετές ημέρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ΚΑΛΥΨΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ. Ετσι θα αποφύγετε την ανάγκη να συμπληρωθούν υγρά στο κλειστό κύκλωμα μετά το τέλος της θερινής περιόδου, αλλά και αυξάνετε τον χρόνο ζωής του ηλιακού σας, αφού περιορίζετε τη χωρίς λόγο καταπόνηση του μπόιλερ σε υψηλές θερμοκρασίες .
  • Τις χειμωνιάτικες ημέρες αποφύγετε την άσκοπη χρήση του ζεστού νερού, αν δεν είναι ανάγκη, μεταξύ 10:00 π.μ. και 14:00 μ.μ. Επιτυγχάνεται τη μέγιστη δυνατή του απόδοση.
  • Το ανόδιο προστασίας είναι ενσωματωμένο με την ηλεκτρική αντίσταση. Μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΧΡΟΝΙΑ για το ΙΝΟΧ και ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ για το GLASS περίπου, εφόσον δεν έχει αντικατασταθεί, συνιστάται αντικατάσταση και της φλατζας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Η διαχείριση των τμημάτων του ηλιακού μετά το τέλος της ζωής του, πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους εκάστοτε νόμους και κανόνες που ισχύουν στην περιοχή εγκατάστασης, με γνώμονα την ανακύκλωση των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένος.