Η SOLAR STAR διαθέτει ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, η τεχνογνωσία, η υψηλή τεχνολογία και κυρίως η ευέλικτη διοίκηση- μας επιτρέπει να λειτουργούμε με ταχύτητα προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

Επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και δίνουμε σημασία στη στελέχωση υψηλής εξειδίκευσης, μεσώ, ειδικών σεμιναρίων που γίνονται εντός των εγκαταστάσεων της παράγωγης μας.

Το τμήμα  παράγωγης της SOLAR STAR  απαρτίζεται από 37 άτομα ειδικευμένους  τεχνίτες  με μεγάλη εμπειρία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το τμήμα   τεχνικής υποστήριξης της SOLAR STAR παρέχετε από έμπειρους τεχνίτες όλο το 24ωρο. Άμεση τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικώς, ή, στις περιπτώσεις που απαιτείται, με επίσκεψη στο χώρο εγκατάστασης εντελώς δωρεάν εντός εγγυήσεως. Εξειδικευμένα & πεπειραμένα συνεργεία αναλαμβάνουν την έγκαιρη και άμεση εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων, καθώς επίσης και την περιοδική τους συντήρηση.

Επίσης οι υπεύθυνοι της αποθήκης, μας καθοδηγούν  για την διαθεσιμότητα  των αποθεμάτων και την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σε καθημερινή βάση, και οι υπεύθυνοι του γραφείου κίνησης που διαχειρίζονται τα δρομολόγια των φορτηγών αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνοι για την άμεση παράδοση των προϊόντων εντός 24 ώρου !

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας χρειάζεται  ανά δύο  χρόνια οπωσδήποτε  service  :

Στο cervise του ηλιακού αλλάζεται το ανόδιο  για να  μην γίνετε ηλεκτρόλυση στο μπόιλερ εσωτερικά. Ανόδιο έχουν όλα τα boiler (ανοξείδωτα & glass) εκτός από τα χάλκινα. Η ηλεκτρόλυση είναι πιο έντονη τα τελευταία χρόνια λόγο των σωληνώσεων του δικτύου της ΕΥΔΑΠ που έχουν αντικατασταθεί από πλαστικές σωλήνες σε αντίθεση με παλαιοτέρα που το δίκτυο ύδρευσης ήταν από μεταλλικούς αγωγούς. Γι αυτό και παλιά οι ηλιακοί άντεχαν περισσότερο ακόμα και αν κάποιος ξέχναγε να κάνει την συντήρηση. Τώρα είναι απαραίτητη σε όλες τις μάρκες και είναι και απαραίτητος όρος στις εγγυήσεις των εργοστασίων.

Επίσης μια άλλη απαραίτητη ενέργεια για να έχει το μέγιστο της απόδοσης ένας ηλιακός είναι να συμπληρώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το ειδικό αντιψυκτικό που κυκλοφορεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα, προσδιορίζετε περίπου μια φορά τον χρόνο συνήθως μετά το καλοκαίρι λόγο του ότι τους θερμούς μήνες από τις υψηλές θερμοκρασίες τα υγρά εξατμίζονται. Αποτέλεσμα της έλλειψης υγρών είναι να μην θερμαίνει ο ηλιακός ή να έχει πολύ μειωμένη απόδοση ακόμα και σε μέρες με πολύ ηλιοφάνεια.

Απαραίτητη είναι η αλλαγή της φλάντζας καθώς και το σκέπασμα των συλλεκτών με ειδικά καλύμματα γιατί  με  την  πάροδο  του  χρόνου  και λόγο  των  μεγάλων  θερμοκρασιών  που αναπτύσσονται λόγο χρήσης  του  ηλεκτρικού  ρεύματος και των νέας τεχνολογίας των συλλεκτών μας.

 

 

 

Το  πιο  σημαντικό ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ  ΜΠΟΙΛΕΡ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Μην ξεχνάτε λοιπόν να ελέγχετε τις συσκευές σας, για να συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε τη δύναμη του ήλιου αλλά πάνω από όλα την ασφάλεια!

Η   εγγύηση   του  ηλιακού  θερμοσίφωνα  ισχύει  μόνο  όταν  αυτή  γίνει  από τεχνικό  της  εταιρείας σε περίπτωση που βρίσκεται εντός Αττικής    .

Σε  περίπτωση  παράδοσης  στην  επαρχεία  η  συντήρηση  ισχύει  με  την  απόδειξη  του  τεχνικού  σας  και  την  σφραγίδα  του  επί  της   εγγύησης.