Δωρεάν μελέτη

Δωρεάν μελέτη

Η SOLAR STAR δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης. Η εξυπηρέτηση πελατών μας αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αρχές της λειτουργίας της SOLAR STAR.

Η γενική υποστήριξη των πελατών μας περιλαμβάνει:
Τη δωρεάν ενημέρωση και διάγνωση των πραγματικών αναγκών του υποψήφιου πελάτη κατά το στάδιο της αρχικής του διερεύνησης για τη λύση που του ταιριάζει. Η διερεύνηση περιλαμβάνει δωρεάν επίσκεψη από έμπειρο στέλεχος της εταιρείας μας στο κτήριο του ενδιαφερόμενου προκειμένου να εκτιμηθούν υπεύθυνα οι τεχνικοί περιορισμοί και οι απαιτήσεις της εγκατάστασης καθώς και ο προσδιορισμός της απαιτούμενης δαπάνης σύμφωνα με την λύση που επιλέγεται. Τον έλεγχο καλής λειτουργίας του προϊόντος αμέσως μετά την εγκατάστασή του.

Την ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη ενημέρωσης του πελάτη σχετικά με την σωστή χρήση του ηλιακού του, καθοδηγώντας τον στην αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση της επένδυσής του καθόλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η SOLAR STAR διαθέτει ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, η τεχνογνωσία, η υψηλή τεχνολογία και κυρίως η ευέλικτη διοίκηση- μάς επιτρέπει να λειτουργούμε με ταχύτητα προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας.

Επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και δίνουμε σημασία στη στελέχωση υψηλής εξειδίκευσης, μέσω, ειδικών σεμιναρίων που γίνονται εντός των εγκαταστάσεων της παραγωγής μας.

Το τίμημα της παραγωγής απαρτίζεται απο 37 άτομα ειδικευόμενους τεχνίτες με μεγάλη εμπειρία στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης παρέχετε από εμπείρους τεχνίτες ολο το 24ωρο.Αμεση τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικώς, ή, στις περιπτώσεις που απαιτείται, με επίσκεψη στο χώρο εγκατάστασης εντελώς δωρεάν. Εξειδικευμένα & πεπειραμένα συνεργεία αναλαμβάνουν την έγκαιρη και άμεση εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων, καθώς επίσης και την περιοδική τους συντήρηση.

Επίσης οι υπεύθυνοι της αποθήκης, μας καθοδηγούν για την επαρκεία των αποθεμάτων και την εξυπηρέτηση των παραγγελιών σε καθημερινή βάση, και οι υπεύθυνοι του γραφείου κίνησης που διαχειρίζονται τα δρομολόγια των φορτηγών αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνοι για την άμεση παράδοση των προϊόντων εντός 24 ωρου!

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ - ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.